6944718080 Μέγας Λάκκος, Ληξούρι, Κεφαλονιά andreassparos@gmail.com
 
 
   
     
 
 
 
     
 
ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ
 
     
     
 
ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ

που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε πελάτη
 
     
     
 
ΦΡΕΣΚΑ ΥΛΙΚΑ

που δημιουργούν ξεχωριστές γεύσεις
 
     
     
 
ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

έτοιμο να φροντίσει για την άρτια εξυπηρέτησή σας
 
     
 
 
 
     
  SPAROS BISTROT
Μεσογειακή Κουζίνα & Cocktails - Εστιατόριο & Beach Bar Μέγα Λάκκος Ληξούρι Κεφαλονιά
 
     
  Σε απόσταση περίπου έξι χιλιόμετρα από το Ληξούρι, στην παραλία Μέγα Λάκκος, θα βρείτε το εστιατόριο - beach bar μας “Sparos Bistrot” στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές στις διακοπές σας και κατά την διάρκεια όλης της ημέρας.

Μέσα σε ένα όμορφο και άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ και το μπάνιο σας, το γεύμα τις επιλογής σας από το πλούσιο μενού μας καθώς και όμορφες βραδιές με το ταίρι σας, την οικογένεια και την παρέα σας, συνοδευμένες από κάποιο ξεχωριστό cocktail ή το ποτό της επιλογής σας.
 
     
 
 
   
     
  ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

Μέσα σε ένα όμορφο και άκρως καλοκαιρινό σκηνικό δίπλα στην θάλασσα, σας περιμένει καθημερινά το ευγενικό προσωπικό μας για να σας προσφέρει τον πρωινό σας καφέ, το γεύμα της αρεσκείας σας, το αγαπημένο σας ποτό αλλά και μοναδικά cocktails κατά την διάρκεια όλης της ημέρας...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
     
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ


Το εστιατόριο - beach bar μας “Sparos Bistrot” το οποίο βρίσκεται στο Ληξούρι και πιο συγκεκριμένα στον Μέγα Λάκκο, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας καθημερινά σε ντόπιους και τουρίστες μοναδικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης μέσα σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
   
     
 
 
 
     
  ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
να επισκεφτείτε το εστιατόριο - beach bar στο Μέγα Λάκκο στο Ληξούρι και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές απολαμβάνοντας ποιοτικές και ξεχωριστές γεύσεις, αλλά και άρτια εξυπηρέτηση.